E-Mezun Portalına kayıt oldunuz mu?

E-Mezun Portalına kayıt oldunuz mu?

Mesleki ve Teknik Eğitimin Güçlendirilmesi kapsamında okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerimizin http://emezun.meb.gov.tr adresine giriş yaparak siteye kayıt olmaları ve  sitede yer alan anket bilgilerini tamamlamaları gerekmektedir. Mezun olan tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

28.04.2016 26868

Mezun olmuş E-mezun sistemine kayıt olunuz.

 

Mezun olmuş E-mezun sistemine kayıt olmaları önemle duyurulur.

http://emezun.meb.gov.tr/ adresinde sisteme kayıt olup gerekli işlemleri gerçekleştirebilirsiniz

 

Sevgili mezun olmuş öğrencilerimiz,


     "Meslek ve teknik eğitim kurumları mezunlarının işgücü piyasasındaki durumunu belirlemek, eğitimle bireye kazandırılan mesleki yeterliliklerin iş hayatı ile uyumunu değerlendirmek, sistemin güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek amacıyla "Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarının İzlenmesi" projesi başlatılmıştır. Bu proje kapsamında emezun.meb.gov.tr adresinde siz mezunlarımız için bir web sayfası hazırlanmıştır. Sizin için hazırlanan bu web sayfasına girdiğiniz zaman, diğer mezun arkadaşlarınızın durumlarını, vasıflı elemana ihtiyaç duyan işletmelerin ilanlarını veya iş aramak için niteliklerinizi belirten yazı bırakabilirsiniz. 
       Bunun yanısıra, özgeçmiş nasıl hazırlanmalı, işletme açarken nasıl hareket edilmeli gibi, günlük hayatta gerekli birçok bilgiyi bu portalda bulabilirsiniz.

Mezunlarımızın daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri ve aldıkları eğitime uygun daha iyi işlerde çalışabilmelerini hedefleyen bu proje, siz mezunlarımızın anketlerimizi doldurmanızla mümkün olacaktır. Proje kapsamında ister sizlere ulaşan anketlerle veya internet sayfamızdaki anketi doldurarak projeye işlerlik kazandıralım. 
        Sitemiz, okul arkadaşlıklarının sürdürüldüğü, haberleşme ve iletişimin devamlı olarak sürdürüldüğü canlı bir yapıda olacaktır. Yabancı portalların sunduğu olanakların hemen hepsinin emezun.meb.gov.tr adresinde bulabilirsiniz.  emezun web portalı ile mezunlarımıza sevebilecekleri, bilgi ve yeteneklerini kullanarak kendilerini geliştirebilecekleri bir iş; mevcut çalışma koşullarından tatmin olmamış eski mezunlarımıza ise deneyimlerine uygun yeni kariyer olanakları bulmakta yardımcı olmaktır.

        Bu portalda, meslek lisesi mezunlarının mezuniyet sonrasında karşılaşabilecekleri mesleki ve teknik ihtiyaçlarının ve sorunlarının giderilmesi için çalışmalar yapmak ve gerekli altyapıyı hazırlamak, okulları ve birbirleriyle ilişkilerinin devamını temin etmek, mezunlar arasında sosyal, kültürel ve ekonomik yardımlaşmayı gerçekleştirmek ve ülkenin bilimsel, sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacını gütmektedir.

 

HEPİNİZE BAŞARILI ve MUTLU BİR İŞ HAYATI DİLEKLERİMİZLE..

E-mezun portalına giriş için tıklayınız.