Neden Biz

10.08.2020 3169

05-06-2020

Okulumuzda 9 farklı alan bulunmaktadır.  Alan çeşitliliğimiz öğrencilerimiz kendini geliştirmesi için bir avantajdır. Ayrıca Alanlar arası işbirliği ile farklı alanlarda da bilgi sahibi olurlar.

05-06-2020

Okulumuz Yapmış olduğu protokoller ile mesleki eğitimde kendini geliştiren deneyimli ve iş hayatına hazır bireyler yetiştirmek hedeflemektedir.

05-06-2020

Okulumuzdaki alanlarımız yukarıda belirttiğimiz firmalar ve buna benzer bir çok firma ile iletişim halindeler. Bunun yanında devlet kurumları ile işbirlikleri yaparak öğrencilerimize daha iyi eğitim koşulları ve şartları sağlamak için çaba gösteriyouz. Öğrencilerimiz İşletmelerde Beceri Eğitimlerinde bu ve benzeri kurumlarda stajlarını yaparak kendilerini iş hayatına hazırlıyorlar.