Okulumuz eTwining projelerinde 2023_2024 Eğitim Öğretim Yılında da yer almaya devam ediyor.

30.04.2024 51

Okulumuz öğretmenleri Selen NARİN AKGÜN ve Kevser GÖNÜL KADAYIFÇI ile Amp9H,ATP11 Uçak,ATP9Bilisim sınıfı öğrencileri  A.I 4 ALL  eTwinning projemiz çalışmalarına devam etmektedir.Projemiz 17 ortaklaTürkiye,Yunanistan ve Çekya ülkelerinin katılımıyla yürütülmektedir.

Bu projede yapay zekanın hayatımızdaki önemini öğrenmek için ortaklarımızla paylaşım ve iş birliği yapıyoruz.Özellikle bunu öğrencilerimizle yapmak çok kıymetli. Gelişen yüzyılın günlerindeyiz ve yapay zekanın etkilerini okullarda, billboardlarda, evde, kısacası hayatımızın her alanında görüyoruz.. Şimdi bizim görevimiz yapay zekanın olumlu etkisini göstermek ve sevgili öğrencilerimizle çok keyifli ve etkili aktiviteler yapmaktır.

30-04-2024